Свържи се с нас

Новини

Превърнете старите си автомобили в пари с ВАИКАР!

Published

on

Имате стара, повредена или бракувана кола, бус или камион, и не знаете какво да правите с него? ВАИКАР е вашето решение! Фирмата изкупува всякакви превозни средства – от ретро и социалистически автомобили до коли за скрап и авточасти.

Специализираната в адекватните решения, свързани с транспорта и превозните средства компания предлага още надеждни услуги по репатриране на аварирали превозни средства до 10 тона, денонощна пътна помощ и собствен сервиз. Разполага и с коли под наем.

Не се колебайте, обадете се на +359 999 009 008 и оставете ВАИКАР да се погрижи за всичко – бързо, лесно и с коректно обслужване на достъпни цени!

Фирмата е Вашият надежден партньор, който ще се отзове веднага, предлагайки ви качествено обслужване. Доверете се на ВАИКАР.

Крими

Задържаха двама младежи при акция за наркотици в Габрово (снимки)

Published

on

През вчерашния ден на територията на Габрово се проведе специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“, в хода на която са задържани двама младежи, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На бул.„Стефан Караджа“ автопатрулен екип спрял “Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишен габровец. На място била извършена проверка за употреба на наркотици, като техническото средство е отчело положителен резултат за марихуана.

Водачът отказал кръвна проба, като автомобилът му бил иззет. По случая е образувано бързо производство.

По време на акцията, в района на бул.“Стефан Караджа“, било задържано и непълнолетно момче, известно на МВР, у което била намерена суха зелена листна, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Крими

Хванаха голямо количество марихуана (снимки)

Published

on

81 растения и около 8 килограма марихуана. Това е резултатът от поредната успешна акция, по линия „Наркотици“, които криминалисти от Областната дирекция на МВР-Габрово реализираха в региона.

По случая има задържан, това е 47-годишен севлиевец. Той бил закопчан вчера, 3 октомври, в рамките на специализирана полицейска операция.

Криминалисти от ОДМВР-Габрово и колегите им РУ-Севлиево предприели проверка на частен имот в местност Дълбок трап, край Севлиево, където се натъкнали на засадени растения от рода на конопа.

Установени били общо 81 растения и около 8 килограма суха зелена листна маса, които при полевия наркотест реагирали на марихуана.

Заради престъплението бил арестуван 47-годишният мъж, който бил отведен в местния арест, където бил задържан.

Срещу него вече образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Зареди още

Новини

„ПП – ДБ“ е под номер 26 в бюлетината за изборите

Published

on

*Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Листата с кандидати за народни представители на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за 7 МИР Габрово включва представители на различни браншове от Габрово, Дряново, Севлиево и Трявна – хора, които са готови да продължат да работят в полза на обществото и на всяко населено място в 4-те общини в областта.

101. Водач на листата е Богомил Петков – местен предприемач, доказал се във времето като развиващ бизнес в различни сфери – строителство, производство на плетен трикотаж, хотелиерство. Известен е като добър дарител и като изявен общественик. Народен представител в 47-мо и 48-мо Народно събрание. Особено активен в защитата на подобряване на водоснабдяването в Община Севлиево и Община Трявна.

102. На челна позиция е и Николай Томитов – IT предприемач с над 15 години опит в софтуерната индустрия и обучения. Той е съосновател на успешни проекти за обучение на IT специалисти, където хиляди хора са подготвени за кариера в сектора. През 2021 г. неговата компания за разработка на софтуер е успешно придобита от международен инвеститор. Николай е кандидат за четвърти път от 07 МИР Габрово като негови лични приоритети са подобряването на икономиката, реформи в образованието и развитие на електронното управление.

103. Надежда Киселкова – Юмерова е юрист по образование и настояща професионална дейност. Общински съветник в Община Дряново, особено активна в подкрепата към бизнеса и развитието на образованието.

104. Д-р Красимир Попов – лекар в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово, анестезиолог. Специалист, отдаден на медицината и здравеопазването с грижа за хората.

105. Христо Генков – млад предприемач, успешно развива бизнес и дава заетост на много млади хора. Активен общественик, вярва в добрите каузи и работи за тях, икономист по образование. Завършил е Професионалната гимназия по ресторантьорство и туризъм в Габрово и успешно реализирал се в туристическия и ресторантьорски бранш.

106. Антония Добрева – учител и филолог по образование, приоритетни сфери: ранно детско развитие, спорт и предприемачество. Управлява собствен семеен бизнес с фокус върху здравословните храни. Особено активна в подкрепата и развитието на спортното ориентиране в Габрово и страната.

107. Асен Даскалов – политолог, завършил „Политически науки“ в Хамбург, Германия. Основател на Българо-германски клуб в Хамбург и неправителствената организация „Повече демокрация“. Активен общественик в Габрово и областта.

108. Венцислав Йорданов – роден в Трявна, завършил „Стопанско управление“, развива частен бизнес.

В управленската програмата на ППДБ залагаме приоритетно стимули към младите, образованието, здравеопазването и мотивирането на тези млади да се приберат в България. Да останат в България. Да намерят причина да се върнат или останат по родните си места защото България трябва да може да предложи добър живот и развитие навсякъде.

Отборът е повече от готов да продължи всичко започнато, за да дадем причина на младите да останат по родните си места и да спрем процеса на обезлюдяване!

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на „ПП – ДБ“, във връзка с изборите за 51 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „ПП – ДБ“ е под номер 26 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица