Свържи се с нас

Крими

Отвлякоха и пребиха млада жена, свиха ѝ телефона и часовника

Published

on

29-годишна жена стана жертва на отвличане, грабеж и побой. Престъплението било извършено в събота, 19 октомври.

Тогава, около 08.00 часа в севлиевската полиция постъпил сигнал от жертвата, която заявила, че 2 часа по-рано на улица в село Ряховците била принудена да се качи в лек автомобил “Пежо“.

При движение в посока с Крушево ѝ бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 години, след което ѝ отнели мобилния телефон и смарт часовник. След това я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

В резултат от проведените оперативно-издирвателни мероприятия бил установен и водачът на автомобила. Това бил 34-годишен севлиевец.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Понастоящем са извършени неотложни действия по разследването – освидетелстване на пострадалата, разпитани са част от свидетелите с цел изясняване на всички обстоятелства относно механизма на извършване на престъплението.

Крими

Трагедия на релсите: Влак блъсна и уби мъж край Трявна

Published

on

Мъж загина на място, блъснат от влак, движещ се от Горна Оряховица в посока Стара Загора.

Трагичният инцидент е станал вчера, 20 октомври, малко преди 16.00 часа в района на жп прелез край Трявна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Извършен е оглед, като причините за инцидента са в процес на изясняване.

Днес, 21 октомври, от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово събщиха, че е установена самоличността на загиналия. Това е 68-годишен мъж от Трявна, който внезапно е навлязъл на релсовия път.

Машинистът на влака – 56-годишен мъж, е бил тестван за алкохол и наркотици, като дрегерът отчел отрицателни резултати.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Крими

94 нарушения само за денонощие в региона

Published

on

През изминалото денонощие на територията на област Габрово полицейските екипи са извършили проверка на 260 автомобила и 285 души. Установени са били общо 94 нарушения, информираха днес от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Хванатите водачи, шофирали след употреба на алкохол, са двама. За последните 24 часа издадените заповеди за налагане на принудителни административни мерки са 6.

За неправилно пресичане са били санкционирани петима пешеходци, а общо 15 са установените водачи, нарушили пътни знаци и пътна маркировка.

Зареди още

Крими

Жена открадна две златни кръстчета и медальон от ателие в Габрово

Published

on

33-годишна жена бе хваната след като извърши кражбата на две златни кръстчета и медальон от бижутерски магазин в Габрово.

Престъплението било извършено вчера, 14 октомври, около 14.00 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Малко след получаване на сигнала за кражба, отзовалият се на място полицейски екип установил и задържал крадлата, у която били намерени вещите, предмет на престъплението.

Задигнатите бижута били иззети, като по случая е образувано бързо производство.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица