Свържи се с нас

Новини

Богомил Петков е водач на листата на ПП – ДБ

Published

on

Богомил Петков, добре познат обществен и бизнес лидер от Севлиево, е водач на листата на кандидатите за народни представите от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за Седми многомандатен избирателен район Габрово на предстоящите избори на 27 октомври.

Роден през 1966 година, Петков е завършил Природоматематическата гимназия „Академик Иван Гюзелев“ в Габрово, а по-късно и Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов, където придобива две специалности – „Социално-икономическа информация“ и „Морал и право“.

През годините Богомил Петков се е утвърдил като успешен предприемач, работещ в сферата на горен плетен трикотаж и производството на бетонови и варови разтвори. Той е създател на три производствени предприятия в област Габрово, като едно от тях се намира в самия град Габрово.

Петков е акционер в „Булстрой – СМК“ АД и работодател на над 200 служители, като се утвърждава като важна фигура в регионалната икономика. Петков е активен и в обществените и професионалните среди. От 2007 година е член на управителния съвет на Камарата на строителите в България (КСБ), град Габрово, а в периода 2013 – 2019 година заема два мандата като председател на КСБ, областно представителство Габрово.

Той също така участва в Управителния съвет на Българската спортна федерация по шахмат и е носител на отличието „Пол Харис“ от Ротари Интернешънъл за дарителство, благодарение на активната му дейност като член и паст президент на Ротари клуб Севлиево.

Освен своите професионални и обществено-полезни дейности, Петков е и запален шахматист, носител на званието „кандидат майстор на спорта“, както и футболен ентусиаст. Богомил Петков също така има сериозна политическа кариера.

Бил е депутат в 47-то и 48-то Народно събрание, където е вземал участие в ключови комисии като тези по туризъм, регионална политика и отбрана. Семеен, с две деца и едно внуче, Богомил Петков е кандидат, който съчетава успешна кариера в бизнеса с активна политическа и обществена дейност.

Той е отдаден на идеята за развитие на Габрово и региона и е готов да продължи своя принос към обществото като част от екипа на „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

Новини

Превърнете старите си автомобили в пари с ВАИКАР!

Published

on

Имате стара, повредена или бракувана кола, бус или камион, и не знаете какво да правите с него? ВАИКАР е вашето решение! Фирмата изкупува всякакви превозни средства – от ретро и социалистически автомобили до коли за скрап и авточасти.

Специализираната в адекватните решения, свързани с транспорта и превозните средства компания предлага още надеждни услуги по репатриране на аварирали превозни средства до 10 тона, денонощна пътна помощ и собствен сервиз. Разполага и с коли под наем.

Не се колебайте, обадете се на +359 999 009 008 и оставете ВАИКАР да се погрижи за всичко – бързо, лесно и с коректно обслужване на достъпни цени!

Фирмата е Вашият надежден партньор, който ще се отзове веднага, предлагайки ви качествено обслужване. Доверете се на ВАИКАР.

Зареди още

Крими

Задържаха двама младежи при акция за наркотици в Габрово (снимки)

Published

on

През вчерашния ден на територията на Габрово се проведе специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“, в хода на която са задържани двама младежи, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На бул.„Стефан Караджа“ автопатрулен екип спрял “Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишен габровец. На място била извършена проверка за употреба на наркотици, като техническото средство е отчело положителен резултат за марихуана.

Водачът отказал кръвна проба, като автомобилът му бил иззет. По случая е образувано бързо производство.

По време на акцията, в района на бул.“Стефан Караджа“, било задържано и непълнолетно момче, известно на МВР, у което била намерена суха зелена листна, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Крими

Хванаха голямо количество марихуана (снимки)

Published

on

81 растения и около 8 килограма марихуана. Това е резултатът от поредната успешна акция, по линия „Наркотици“, които криминалисти от Областната дирекция на МВР-Габрово реализираха в региона.

По случая има задържан, това е 47-годишен севлиевец. Той бил закопчан вчера, 3 октомври, в рамките на специализирана полицейска операция.

Криминалисти от ОДМВР-Габрово и колегите им РУ-Севлиево предприели проверка на частен имот в местност Дълбок трап, край Севлиево, където се натъкнали на засадени растения от рода на конопа.

Установени били общо 81 растения и около 8 килограма суха зелена листна маса, които при полевия наркотест реагирали на марихуана.

Заради престъплението бил арестуван 47-годишният мъж, който бил отведен в местния арест, където бил задържан.

Срещу него вече образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица